Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee16g31kcal2.9g0g2.1g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g83kcal6g0g6.6g0g
Valittu annoskoko19g42kcal3g0g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal1.5g0g1.7g0g
Arvot/100g100g224kcal16.2g0g17.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603