Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)5g1kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g20kcal0.2g1.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko19g10kcal0.1g0.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.1g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g54kcal0.5g4.3g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174