Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 8.2g3.6kcal0g0.5g0g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5.9g23kcal0g5.7g0g0g
Suklaa tumma 3.5g18kcal0.1g1.9g1.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g90kcal0.2g16.2g2.2g1g
Valittu annoskoko19g45kcal0.1g8.1g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g22kcal0.1g4.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g242kcal0.5g43.8g5.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914