Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 1.6g10kcal0.4g0.1g0.9g0.1g
Hasselpähkinä 1.2g7.9kcal0.2g0g0.8g0.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Puolukka 4.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 3.4g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g98kcal2.2g1.8g9g0.8g
Valittu annoskoko19g49kcal1.1g0.9g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g25kcal0.6g0.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g265kcal5.9g4.9g24.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514