Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Sokeri 1.5g6.3kcal0g1.5g0g0g
Muna, annos 60g1.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 7.3g2.6kcal0g0.5g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.1g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g96kcal1g12g4.6g0.4g
Valittu annoskoko18g48kcal0.5g6g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal0.3g3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g262kcal2.7g32.6g12.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107