Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Naudan Sisäpaisti8.8g10kcal1.9g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g7g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g30kcal4g1.4g1g0g
Valittu annoskoko19g15kcal2g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal1g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g82kcal10.8g3.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729