Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.2g0.1g0.4g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g79kcal2.2g14.4g1g0.8g
Valittu annoskoko19g40kcal1.1g7.2g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal0.6g3.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g214kcal5.9g38.9g2.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396414