Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 6.1g12kcal0.8g0g1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK6.6g11kcal1.4g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)1.2g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g56kcal5.2g0.4g14.4g0.2g
Valittu annoskoko19g28kcal2.6g0.2g7.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1.3g0.1g3.6g0.1g
Arvot/100g100g151kcal14g1.1g38.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832