Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.9g8.1kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow3.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g5.9g20kcal0.8g4g0.1g0.4g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g67kcal3.4g9g2g0.8g
Valittu annoskoko19g34kcal1.7g4.5g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal0.9g2.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g181kcal9.1g24.2g5.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145