Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hapankaali 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.1g4.3kcal0.6g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g20kcal1.4g1.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko19g10kcal0.7g0.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.9g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417