Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaattimehu Valio4.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.8g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Katkarapu 2.4g1.6kcal0.3g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g2.5g2.4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g19kcal1.2g2.4g0.2g0.6g
Valittu annoskoko19g10kcal0.6g1.2g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.3g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g51kcal3.2g6.5g0.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378