Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g5.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)2.5g2.5kcal0.6g0g0g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g1.4g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 7g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g32kcal2.2g3.6g1g0.2g
Valittu annoskoko19g16kcal1.1g1.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.6g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.9g9.7g2.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614