Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Auringonkukansiemen 1.9g11kcal0.4g0.2g0.9g0.1g
Kurpitsansiemenet, kuivattu1.3g7.1kcal0.3g0.2g0.6g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.6g3.8kcal0.2g0g0.3g0.1g
Kaurahiutale 0.7g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g101kcal3.6g12g4g1.4g
Valittu annoskoko19g51kcal1.8g6g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna9g25kcal0.9g3g1g0.4g
Arvot/100g100g272kcal9.7g32.3g10.8g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316