Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nokkonen 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g1.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g12kcal0.2g1g0.6g0.4g
Valittu annoskoko19g6kcal0.1g0.5g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g3kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0.5g2.7g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738