Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3.6g5kcal0.7g0g0.3g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g2.7g4.6kcal0.2g0.3g0.3g0g
Tomaattimurska 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ananas, omassa liemessään 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Meetvursti 0.5g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 1.8g7.1kcal0.4g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g67kcal3.4g5.4g3.4g0.4g
Valittu annoskoko18g34kcal1.7g2.7g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal0.9g1.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g182kcal9.2g14.7g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113