Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku HK 3%1.1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Atria kevyt Perhenakki3.3g5.3kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g41kcal1.4g4.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko19g20kcal0.7g2.1g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.4g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g110kcal3.8g11.3g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055