Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)14g4.4kcal0.5g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl2g7.2kcal0.3g1.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g37kcal2.2g5.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko19g18kcal1.1g2.7g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.6g1.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.9g14.6g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534