Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Hiiva, 50g0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sokeri0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo0.7g4.7kcal0g0g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.5g3.1kcal0.5g0.3g0g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.1g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 2.2g0.6kcal0g0g0g0g
Rusina0.7g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g69kcal2.4g10.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko19g35kcal1.2g5.4g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal0.6g2.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g186kcal6.4g28.9g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434