Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 4.7g8.9kcal0.8g0.3g0.5g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)2.3g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g4.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Becel juokseva, annos 10g0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g4.7g16kcal0.6g3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g62kcal3.2g7.4g2g1g
Valittu annoskoko19g31kcal1.6g3.7g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal0.8g1.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g168kcal8.6g20g5.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007