Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2.7g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kiinankaali 4.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g11kcal0.2g1g0.4g0g
Valittu annoskoko19g6kcal0.1g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g31kcal0.5g2.7g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929