Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.5g7kcal0.7g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g104kcal3.4g12.4g4.2g0.6g
Valittu annoskoko19g52kcal1.7g6.2g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g26kcal0.9g3.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g277kcal9.1g33.2g11.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120531