Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g3.6g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Broilerifilee, marinoimaton3.6g3.9kcal0.8g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Maito, Kevyt5.5g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1.8g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.7g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g35kcal4g1g1.6g0.2g
Valittu annoskoko19g17kcal2g0.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal1g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.7g2.7g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555