Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna, paistettu 7.3g15kcal0.9g0g1.2g0g
Pekoni rasvainen 2.7g10kcal0.3g0g1g0g
Ranskankerma Valio3.2g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g80kcal2.8g0.6g7.4g0.2g
Valittu annoskoko19g40kcal1.4g0.3g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal0.7g0.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g213kcal7.4g1.6g19.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240