Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ahven 2.9g2.4kcal0.5g0g0g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g2g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g16kcal1.4g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko19g8kcal0.7g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.4g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g43kcal3.7g3.7g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622