Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g7.8g2.3kcal0.4g0.2g0g0.1g
Herne 1.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lime, kuorittu, annos 50g0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g4.7g5.6kcal1g0g0.2g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g27kcal3g0.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko19g13kcal1.5g0.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.8g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041