Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g1.6g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kermaviili Ingman 10%4.9g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.4g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 10g24kcal2g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g70kcal5.2g1.8g4.8g0.2g
Valittu annoskoko19g35kcal2.6g0.9g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal1.3g0.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g187kcal13.8g4.8g12.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745