Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka6.2g11kcal1.2g0g0.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3.1g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g1.6g4.1kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g37kcal3g1.2g2g0.2g
Valittu annoskoko19g19kcal1.5g0.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.8g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g100kcal8g3.2g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570