Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g3.9g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Päärynä kuorittu 3.9g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Valio Viola sinihome tuorejuusto2g3.1kcal0.2g0.1g0.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.2g3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g21kcal1g1.8g1g0.8g
Valittu annoskoko19g11kcal0.5g0.9g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.3g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g56kcal2.7g4.8g2.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849