Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.4g7.3kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g3.3g5.2kcal0.3g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g74kcal3.8g3.6g4.6g0.4g
Valittu annoskoko19g37kcal1.9g1.8g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1g0.9g1.2g0.1g
Arvot/100g100g195kcal10.1g9.5g12.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564