Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Suklaa tumma 3.3g17kcal0.1g1.7g1g0.2g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g2.7g8.2kcal0.5g1.4g0.1g0.3g
Cashewpähkinä 1.4g7.8kcal0.3g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g161kcal2.6g18.4g8.4g1g
Valittu annoskoko19g81kcal1.3g9.2g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g40kcal0.7g4.6g2.1g0.3g
Arvot/100g100g426kcal6.9g48.7g22.2g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276