KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.8g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g4.3g17kcal3.5g0.3g0.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1.6g5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g1.4g8.2kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.9g3kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Hiiva, 50g0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g90kcal9.6g3.2g4.4g1g
Valittu annoskoko19g45kcal4.8g1.6g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g23kcal2.4g0.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g239kcal25.5g8.5g11.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533