Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 7.7g3.4kcal0g0.5g0g0.3g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 5.5g4.7kcal0.2g0.2g0.3g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g1.1g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g42kcal1.4g5.4g1.2g0.8g
Valittu annoskoko19g21kcal0.7g2.7g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.4g1.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.3g3.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807