Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 12g4.9kcal1.1g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta2.8g7.9kcal0.4g0g0.7g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.2g7.1kcal0.3g0.1g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g74kcal3.6g0.4g6.2g0g
Valittu annoskoko19g37kcal1.8g0.2g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal0.9g0.1g1.6g0g
Arvot/100g100g197kcal9.6g1.1g16.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761