Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)5.4g12kcal1g0g0.9g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)5.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g4g13kcal0.5g2.6g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g58kcal3.4g6.4g2g0.8g
Valittu annoskoko19g29kcal1.7g3.2g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.9g1.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g153kcal9g16.9g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786