Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.9g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g1.1g4.6kcal0.1g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g41kcal4.8g0.6g2.2g0g
Valittu annoskoko19g21kcal2.4g0.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal1.2g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g110kcal12.7g1.6g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868