Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)1.5g3kcal0.1g0.5g0g0g
Korppujauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g4.7g6.3kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Puolukka 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g59kcal4.8g2.4g3.2g0g
Valittu annoskoko19g30kcal2.4g1.2g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.2g0.6g0.8g0g
Arvot/100g100g157kcal12.7g6.3g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667