Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g11g4.3kcal0.1g1.3g0g0g
Kaurahiutale 0.9g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.6g4.7kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2.8g10kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g69kcal1.8g12.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko19g35kcal0.9g6.3g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.5g3.2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g183kcal4.8g33.3g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844