Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 4.1g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 5.3g10kcal1.4g0g0.5g0g
Kurkku, tuore2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g34kcal3.8g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko19g17kcal1.9g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal1g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g89kcal10.1g0.5g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751