Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli3.5g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g36kcal0.4g1.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko19g18kcal0.2g0.7g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.1g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g95kcal1.1g3.7g8.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716