Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus1.6g2.2kcal0g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g13kcal0.2g1g1g0.2g
Valittu annoskoko19g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g35kcal0.5g2.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281