Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.9g1.5kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g2g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g2g3.5kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g24kcal0g1.6g1.6g0g
Valittu annoskoko19g12kcal0g0.8g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g64kcal0g4.2g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430