Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.2g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g4.9g8.4kcal1g0g0.5g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g26kcal2.2g1.6g1g0g
Valittu annoskoko19g13kcal1.1g0.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.6g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.2g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593