Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g7g25kcal0.8g5g0.1g0.2g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g4.7g8.4kcal0.7g1g0.2g2.1g
Rypsiöljy rainbow1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g89kcal3.2g12.2g3g4.6g
Valittu annoskoko19g44kcal1.6g6.1g1.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.8g3.1g0.8g1.2g
Arvot/100g100g233kcal8.4g32.1g7.9g12.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330