Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g1.6g5kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl7.8g27kcal1.1g5g0.2g0.4g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.6g4.8kcal0.3g0.8g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g77kcal3.4g13g1g1.8g
Valittu annoskoko19g39kcal1.7g6.5g0.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal0.9g3.3g0.3g0.5g
Arvot/100g100g202kcal8.9g34g2.6g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910