Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta8.2g12kcal1.6g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, meira0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g30kcal3.2g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko19g15kcal1.6g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.8g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g79kcal8.5g1.1g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160