Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale7g9kcal1.3g0.2g0.4g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras3.8g12kcal0.5g2.2g0.1g0.3g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 2g5.2kcal0.5g0g0.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)5.9g3.5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g61kcal4.8g5.4g2g0.6g
Valittu annoskoko19g30kcal2.4g2.7g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.2g1.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g159kcal12.6g14.1g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789