Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.5g6kcal0.7g0g0.4g0g
Keräkaali, 100g13g3.2kcal0.2g0.4g0g0.3g
Fondue, puolet paketista 220 g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g0.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g27kcal2.2g1.8g1g0.8g
Valittu annoskoko19g13kcal1.1g0.9g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.6g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g70kcal5.8g4.7g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116