Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 60g17kcal0.7g2.4g0.1g1.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen24g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kurkku, tuore20g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Päärynä kuorittu 56g24kcal0.2g4.5g0.1g2.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki20g16kcal2.6g0.4g0.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g132kcal7.4g17g1.8g7.8g
Valittu annoskoko180g66kcal3.7g8.5g0.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna90g33kcal1.9g4.3g0.5g2g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.7g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714