Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)17g55kcal3.3g2.6g3.4g0g
Kookosrasva (Cocos)86g763kcal0g0g85.7g0g
Vispikerma, Milbona29g103kcal0.6g0.8g10.9g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g11g75kcal3g1.3g6.7g0.2g
Murot, Rice Crispies5.7g22kcal0.3g5g0.1g0.1g
Makeutusjauhe, Rainbow2.9g11kcal0.1g2.8g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly29g41kcal4.3g2.6g1.6g15.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g2140kcal23.2g30.2g216.8g32g
Valittu annoskoko180g1070kcal11.6g15.1g108.4g16g
Annoskoko puolitettuna90g535kcal5.8g7.6g54.2g8g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.4g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868