Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Perunajauhot,rainbow40g130kcal0g32.6g0g0.6g
Sokeri 34g139kcal0g34.2g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Mansikka 24g11kcal0.1g2g0g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g12g46kcal0g11.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 24g10kcal0.2g1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g802kcal11.8g163.8g9.4g3.8g
Valittu annoskoko180g401kcal5.9g81.9g4.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna90g200kcal3g41g2.4g1g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.5g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386